[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β΄

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αυτοκίνητα

Η σχολή μας έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση οδηγών αυτοκινήτων και το καλύτερο ποσοστό επιτυχίας στην πρακτική εξέταση στην περιοχή λόγω των εξελιγμένων συστημάτων εκπαίδευσης μας.

 • Δημιουργούμε μία νέα αντίληψη στην απόκτηση διπλώματος οδήγησης συνδιάζοντας την εμπειρία με την ποιότητα και με πρόγραμμα εκπαίδευσης που καινοτομεί στο χώρο.

 • Μέσα από ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον ενημερώνεστε για την τέχνη της οδήγησης, τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας σε ότι αφορά το αυτοκίνητο. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, στο δικό σας χώρο!.

  Πιστεύουμε ότι όλα τα ενήλικα άτομα πρέπει ενεργά και υπεύθυνα να συμμετέχουν και να συμβάλουν τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα της εκπαίδευσης. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΥΘΥΝΗ.

  Αυτό πού χρειάζεται τελικά να διδάξουμε στους μαθητές μας είναι ότι όλοι μας είται ως οδηγοί, είται ως συνοδηγοί, είται ως πεζοί, είμαστε τα ίδια άτομα! Χρειάζεται αγώνας για να μπορούμε να έχουμε τη σωστή ψυχολογική διάθεση για την τέχνη της οδήγησης και να γίνουμε προσεκτικοί και ευγενικοί με τούς άλλους οδηγούς και να αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα ότι «μπορεί το κακό να συμβαίνει πάντα στον άλλον, αλλά για τον απέναντι μου ο άλλος.. είμαι εγω!»

  Επιλέγοντας τη σχολή μας είστε σίγουροι ότι κάνατε την σωστή επιλόγή!

  Σας εξυπηρετούμε ακόμα και στις μετακινήσεις σας για την παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων και των μαθημάτων οδήγησης.

  Φίλες και Φίλοι!

  Όλοι ξέρουμε ότι η σωστή εκπαίδευση ευαισθητοποιεί και εξασφαλίζει τον άνθρωπο προσφέροντάς του βασικές δεξιότητες για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα μέσα στην κυκλοφορία και τους κινδύνους που απορρέουν από την λανθασμένη συμπεριφορά ως προς την κυκλοφορία ενός οχήματος.

  Ξέρουμε ότι ο περισσότερος κόσμος είχε και έχει δυστυχώς ακόμη μία διαφορετική γνώμη και αντίληψη για την εκπαίδευσή τους ως υποψήφιοι οδηγοί. Θεωρούν ότι η σχολή Οδήγησης είναι απλά ο ενδιάμεσος κρίκος για να «πάρουν» δίπλωμα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι σταθμός ζωής. Μια νέα αφετηρία όπου πρέπει να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, γνώσεις και δεξιότητες. Να μπορούν να γίνουν οδηγοί με αξιώσεις στο ταξίδι της ζωής τους. Αυτό που πρέπει λοιπόν να μας απασχολεί ως υποψήφιους οδηγούς είναι τι πρέπει να μάθουμε και όχι πόσο κάνει.

  Στην ΕΛΛΑΔΑ της κρίσης και των Μνημονίων ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ!!!

  Η ποιότητα δεν πρέπει υποβαθμίζεται με την κρίση. Φροντίζουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά σε όσους επιλέγουν την Σχολή μας για την εκπαίδευσή και απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

  Μάθετε τι βρίσκεται πίσω από την τιμή-αξία ενός διπλώματος οδήγησης

  Στη σχολή οδηγών Drive»Γκουντέλας Αθανάσιος» σας παρέχουμε:

  • Πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα διδασκαλίας
  • Πίστα εκπαίδευσης μόνο για τους μαθητές μας.
  • Ιδιόκτητα οχήματα όλων των κατηγοριών.
  • Είμαστε οι συγγραφείς και εκδότες πολλών βιβλίων που αφορούν την εκπαίδευση και διάβιου εκπαίδευση στην οδήγηση.
  • Το σύστημα εκμάθησης «Οδηγώ» σημαίνει όλα τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά της οδηγικής τέχνης με ευρηματικά απλό τρόπο ώστε να ξέρετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα συνολικά το τι πρέπει να μάθω για να γίνω ένας αξιόπιστος οδηγός, την πρόοδο μου μάθημα με μάθημα, αν διδάχθηκα όλη την ύλη και αν τελικά αυτή έγινε κτήμα μου.
  • Άψογη γραμματειακή υποστήριξη.
  • Σεβόμαστε τον χρόνο σας γι’ αυτό παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε τα δικαιολογητικά από τον χώρο σας.

  Τελικά όλους μας νοιάζει τι βρίσκεται πίσω από την Τιμή, γι’ αυτό….

  ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=»971,968,975,953,995,1001″ img_size=»700*400″ autoplay=»yes» title=»Αυτοκίνητα Β Κατηγορίας»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αυτοκίνητα

Η σχολή μας διαθέτει  TOYOTA YARIS diesel ΅καθώς και  KIA C’eeD ( αυτόματο κιβώτιο) καθώς και είναι η μοναδική που παρέχει εκπαίδευση και εξέταση με εκπαιδευτικό τρέιλερ για περιπτώσεις Αδείας Οήγησης Κατηγορίας Β96 και Β+Ε[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=»Κατηγορία B» tab_id=»1461166500102-78f3dc06-bd66″][vc_column_text]Αυτοκίνητα με μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα μέχρι 3.500 kg και σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για τη μεταφορά οκτώ (8), το πολύ επιβατών, εκτός από τον οδηγό. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής επιτρέπεται να συνδυάζονται με ρυμουλκούμενο, του οποίου η μέγιστη
επιτρεπόμενη μάζα δεν υπερβαίνει τα 750 kg,[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=»Κατηγορία Β’ (αυτόματο) » tab_id=»1461581407625-c19ef8ad-c747″][vc_column_text]Αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα μέχρι 3.500 kg και σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για τη μεταφορά οκτώ (8), το πολύ επιβατών, εκτός από τον οδηγό. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής επιτρέπεται να συνδυάζονται με ρυμουλκούμενο, του οποίου η μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα δεν υπερβαίνει τα 750 kg, Σημειώνεται στην άδεια οδήγησης ο Ευρωπαικός Κωδίκός 78[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=»Κατηγορία B 96″ tab_id=»1461166500103-2c6175f9-ffa1″][vc_column_text]Αυτοκίνητα με μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα μέχρι 3.500 kg και σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για τη μεταφορά οκτώ (8), το πολύ επιβατών, εκτός από τον οδηγό.
Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής επιτρέπεται να συνδυάζονται με ρυμουλκούμενο, του οποίου η μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα δεν υπερβαίνει τα 750 kg, υπό τον όρο ότι η μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα του συνδυασμού αυτού δεν υπερβαίνει τα 4.250 kg. Η οδήγηση του συνδυασμού, στην περίπτωση που αυτός υπερβαίνει τα 3.500 kg, επιτρέπεται να γίνει με άδεια οδήγησης της κατηγορίας Β, μόνο εφόσον έχει χορηγηθεί έπειτα από επιτυχή δοκιμασία ελέγχου των ικανοτήτων και της συμπεριφοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις και φέρουν τον κοινοτικό κωδικό αριθμό 96.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=»Κατηγορία Β + Ε» tab_id=»1461167048722-2a4aa36e-5f8a»][vc_column_text]Σύνολα συζευγμένων οχημάτων, που αποτελούνται από έλκον όχημα της κατηγορίας Β και από ρυμουλκούμενο ή ημιρυμουλκούμενο, όταν η μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα του ρυμουλκουμένου[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_btn title=»Υπενθύμιση Λήξης Αδείας Οδήγησης» style=»3d» shape=»round» color=»danger» size=»lg» align=»center» i_icon_fontawesome=»fa fa-bell-o» link=»url:http%3A%2F%2Fwww.goudelas.gr%2Fliksi-adeias-odigisis%2F||target:%20_blank» add_icon=»true»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_btn title=»Συνδιάστε οικονομικό πακέτο» style=»3d» shape=»round» color=»sky» size=»lg» align=»center» i_icon_fontawesome=»fa fa-eur» link=»url:http%3A%2F%2Fwww.goudelas.gr%2Fekptosi-oikonomiko-paketo%2F||target:%20_blank» add_icon=»true»][/vc_column][/vc_row]