Κατηγορία C+E

Κατηγορία C+E

Η σχολή μας σας εκπαιδεύει με το Mercedes Atego 1323 μοντέλο 2004.Το φορτηγό αυτό είναι από τα πιο ευκολοδήγητα και φιλικά φορτηγά προς τον αρχάριο οδηγό.Είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα και βοηθήματα οδήγησης(retarder,crouise control κ.α.) Με πολύ καλό κόψιμο τιμονιού και μικρούς τροχούς βοηθά στην απόλυτη επιτυχία στις πρακτικές εξετάσεις.

Κατηγορία C+E

Φορτηγό όχημα κατηγορίας C και ρυμουλκούμενο άνω των 750kgr.

Σύνολα συζευγμένων οχημάτων με φορτηγό όχημα κατηγορίας C και ρυμουλκούμενο άνω των 750kgr. Η κατηγορία αυτή σας δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε ώς οδηγός σε νταλίκες όλων των τύπων, είτε συρόμενα είτε τράκτορες με επικαθήμενους συρμούς.Επίσης αυτής της κατηγορίας οδήγησης δίνει αυτόματα στον κάτοχο αυτής της κατηγορίας ( Ε ) το δικαίωμα να συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες κατηγορίες στην άδεια οδήγησης του στις κατηγορίες που έχει ήδη.(Β+Ε),(Δ+Ε) κ.α. Η σχολή μας αναλαμβάνει την εκπαιδευση και εξεταση σας σε αυτήν την κατηγορία με υπευθυνότητα και αποκλειστικότητα στον Νομό Ροδόπης.

Η κατηγορία C+E

μπορεί να αποκτηθεί σε ηλικία 21 ετών ή σε ηλικία 18 ετών με την επιφύλαξη των διατάξεων περί χορήγησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) και απαιτείτε να κατέχεται άδεια οδήγησης κατηγορίας C.

Δικαιολογητικά

  • Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  • 4 Φωτογραφίες (τύπου Διαβατηρίου)
  • ΑΦΜ

Με την απόκτηση της κατηγορίας C+E

δικαιούστε να οδηγήσετε:

Σύνολα συζευγμένων οχημάτων που αποτελούνται από έλκον όχημα, το οποίο υπάγεται στην κατηγορία C και από ρυμουλκούμενο ή ημιρυμουλκούμενο, του οποίου η μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα υπερβαίνει τα 750 k

Μοιράσου το, η γνώση πρέπει να διαχέεται.......Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin