Κατηγορία Α1

Κατηγορία Α1

Μοτοσικλέτες: max: 125cm3, max: 15kw ή max: 0,1 kw/kg και Τρίκυκλα: max: 15kw.  Η Κατηγορία αυτή θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε ενα όχημα με απόδωση εως και 11Kw. Αυτό σημαίνει μια μοτοσικλέτα με 14hp. Υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα μοτοσικλετών αυτής της κατηγορίας στην αγορά. Είτε αυτόματα είτε με συμπλέκτη.Η σχολή μας σας εκπαιδευει με Ηonda cbf 125.Οι μοτοσικλέτες της κατηγορίας αυτής είναι αρκετά διαδεδομένες. Αποτελούν μια οικονομική και ασφαλής επιλογή.

Κατηγορία Α1

Μοτοσικλέτες: max: 125cm3, max: 15kw ή max: 0,1 kw/kg και Τρίκυκλα: max: 15kw.

Η Κατηγορία αυτή θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε ενα όχημα με απόδωση εως και 11Kw. Αυτό σημαίνει μια μοτοσικλέτα με 14hp. Υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα μοτοσικλετών αυτής της κατηγορίας στην αγορά. Είτε αυτόματα είτε με συμπλέκτη.Η σχολή μας σας εκπαιδευει με Ηonda cbf 125.Οι μοτοσικλέτες της κατηγορίας αυτής είναι αρκετά διαδεδομένες. Αποτελούν μια οικονομική και ασφαλής επιλογή.

Η κατηγορία Α1

Η κατηγορία Α1 μπορεί να αποκτηθεί από την ηλικία των 18 ετών και δεν απαιτείται ο οδηγός να κατέχει άλλη άδεια οδήγησης.

Δικαιολογητικά

  • Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  • 2 Φωτογραφίες (τύπου Διαβατηρίου)
  • ΑΦΜ

Με την απόκτηση της κατηγορίας Α1

Με την απόκτηση της κατηγορίας Α1, έχετε δικαίωμα να οδηγήσετε μοτοσικλέτες οι οποίες συνδυαστικά:
δεν υπερβαίνουν τα 125 cm3, η μέγιστη ισχύς δεν υπερβαίνει τα 11 kW και ο λόγος ισχύος προς το βάρος τους είναι μικρότερος από 0,1 kW/kg (ισχύς/βάρος)
μηχανοκίνητα τρίκυκλα, η ισχύς των οποίων δεν υπερβαίνει τα 15 kW.

Μοιράσου το, η γνώση πρέπει να διαχέεται.......Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin