Γιατροί (Πρωτοβάθμια Ιατρική Επιτροπή)

Οι γιατροί που πρέπει να περάσετε είναι οφθαλμίατρος και παθολόγος. Οι γιατροί θα σας εξετάσουν για να διαπιστώσουν αν πληρείτε τις προυποθέσεις για να οδηγήσετε με ασφάλεια.

Παθολόγοι

Ο  Παθολόγος  θα σας εξετάσει για κινητικά ή παθολογικά προβλήματα και θα ελένξει αν λαμβάνετε φάρμακα που θα επηρεάσουν την ικανότητα της οδήγησης.

Οθαλμίατροι

Ο  Οφθαλμίατρος  θα εξετάσει την οραση σας. Θα αποφασίσει αν πρέπει να φοράτε γυαλλιά, αν εχετε κάποιο οφθαλμολογικό πρόβλημα όπως δυσχροματοψία, αχροματοψία κ.α.

Γιατροί (Πρωτοβάθμια Ιατρική Επιτροπή)

Οι γιατροί μπορούν να ορίσουν διαφορετική διαρκεια ισχύς του διπλώματος σας ανάλογα με την πάθηση που θα διαπιστώσουν. Στο πρακτικό της εξέτασης οι γιατροί θα σημειώσουν αν σας βρήκαν ικανό ή μη ικανο. Θα σημειώσουν αν χρειαστεί την παραπομή σας σε Δ.Ι.Ε. ή στο κέντρο ΙΝΙΟΧΟΣ (ΑΜΕΑ). Επίσης στις παρατηρήσεις σημειώνουν με κωδικό την πάθηση σας. Οι γιατροί θα σας εξετάσουν για να διαπιστώσουν αν πληρείτε τις προυποθέσεις για να οδηγήσετε με ασφάλεια.

Πριν ξεκινήσετε να πάτε στους γιατρούς συμβουλευτείτε την γραμματεία της σχολής μας  και σιγουρευτείτε οτι έχετε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά που σας υποδείξαμε.

Μοιράσου το, η γνώση πρέπει να διαχέεται.......Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin